X-Park Äventyrsbana

-PARK ÄVENTYRSBANA – BLI EN NINJA WARRIOR


X-Park – den ultimata hinderbanan för dig som vill ha en atletisk utmaning! Tävla mot klockan och träna smidighet, styrka och koordination. Varierande vägar och moment gör att banan passar både nybörjare och proffs. Målet? Att snabbast och grymmast ta sig igenom hindren från början till slut.

Boka nu

Vad är X-Park?

Jagar du adrenalin? Då har du hittat hem. X-Park är en äventyrsbana inomhus med 15 olika moment som klättring, hopp och free-running. Du väljer olika vägar beroende på om du är nybörjare eller expert.

Varje moment går att göra som en egen utmaning eller som en del av banans olika svårighetsgrader. Testa själv – känn hur beroendeframkallande en hinderbana kan vara!

Om du har sett Ninja Warrior på TV kommer du bland annat känna igen väggen – The Wall. För att klara den behöver du ha styrka, snabbhet och timing. Kör hårt!

Kännetecken

Innehåller 15 olika element med olika vägar att gå beroende på om du är nybörjare eller expert.

Du som är fan av Ninja-Warrior programmet och fenomenet kommer bland annat att känna igen väggen, som kräver en kombination av styrka, snabbhet och timing för att klara av. 

Bra för kroppen

  • Helkroppsträningen kräver smidighet, koordination och styrka i alla muskler.
  • De olika momenten ger dig muskelstyrka och uthållighet i core, ben och hjärta. Det leder till bättre hälsa och uthållighet.
  • Att ta sig igenom hindren tränar hjärnan – du behöver snabbt och instinktivt fatta beslut.

Säkerhetsregler

  • Du ska vara minst 125 cm
  • En person i taget per hinder
  • Testa bara hinder på din nivå
  • Använd inomhusskor
  • Ge plats för snabbare personer

VANLIGA FRÅGOR

Vad är minimum ålder/längd för att få vara i X-park?

Alla som är i X-park måste vara minst 125 cm, men förutom det funkar inträdet som till alla andra områden inne på BOUNCE.

Vi har satt en gräns för hur många besökare som kan vara i parken samtidigt. Det är för att garantera din säkerhet och för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.  

När det är många besökare kan du behöva vänta en stund för att gå loss i X-park. Men vi lovar – det är värt det!

Behöver jag en speciell biljett för att få använda X-park?

Såklart inte. Din vanliga biljett till BOUNCE gäller också i X-park.

Hur använder jag X-Park?

Banan är till för att du ska utforska den så mycket som möjligt. Det enda du behöver tänka på är att följa säkerhetsreglerna och hålla dig till din skicklighetsnivå. Go!

Kan man boka X-Park?

X-park går tyvärr bara att boka om du samtidigt bokar hela anläggningen. Om ni har en gruppbokning kan ni fråga oss om extra tid i X-park.