Tricking Academy

NYHET! Tricking Academy!

Vår mest avancerade kurs någonsin.

NÄSTA TERMIN ÄR SNART BOKNINGSBAR OCH STARTAR VECKA 14 (30:E MARS).

BOUNCE Tricking Academy är BOUNCE mest avancerade kurs. För att delta här måste du deltagit i minst steg 3 på antingen Flight Academy eller Parkour Academy (fd. Freerun Academy) eller befinna dig på den nivån.
Här mixar vi flera element från kampsport, gymnastik, akrobatik och breakdance.

BOKA

ÖPPET HUS-TIDER TRICKING ACADEMY

Är du osäker på vilken nivå som passar? Då går det bra att komma på någon av våra prova-på-dagar för Bounce Academies. Öppet Hus är ett drop in-event och ingen föranmälan krävs.

PROVA PÅ-DATUM:

Mån. 23 Mars kl 18-19
Ons. 25 Mars kl 18-19
Lör. 28 Mars kl 18-19
Sön. 29 Mars kl 18-19

Vet du redan vad du vill boka? Det går bra att boka här nedan redan nu.

Vad är tricking?

Inom tricking mixar man flera element från kampsport, gymnastik, akrobatik och breakdance. Varje utövare skapar sin egen stil av flips, twists, kicks och combos. Allt handlar om att uttrycka sig på ett kreativt, estetiskt och utmanande sätt. Man tävlar genom att “battla” precis som inom breakdance, rap och skateboard och freestyleskidåkning. Den med de bästa tricksen och flipsen vinner. Och det är bara fantasin som sätter gränser.

ATT TRÄNA I GRUPP GÖR OSS BÄTTRE!

PÅ BOUNCE har vi en av Sveriges allra bästa trickinguttövare. Sebastian “Sebra” Tellström. Han har prenumerat på prispokaler (på bland annat SM i tricking) de senaste åren.

Även om tricking är en individuell sport så är gruppdynamik en central drivkraft. Vi lär av varandra och utvecklas tillsammans. Vi spenderar tid på våra trampoliner, i big bagen och på vårt trickinggolv. Och du, det roligaste är att det finns minst lika många stilar som utövare. Kom hit och visa oss din!

SÅ BOKAR DU

Boka via länken nedan eller ring oss 020–10 34 00 eller mejla. Vi hörs!

Tricking Academy

1900 kr
8 gånger à 1 timme
Max 8 personer i denna grupp
Förkunskaper: Du måste gått minst steg 3 på någon av våra kurser eller ha motsvarande kunskaper.
Ett par BOUNCE-strumpor
Fritt inträde helgfria vardagar (gäller ej lov)

SCHEMA

Alla kurser är 8 tillfällen med uppehåll för påsklov. Varje termin avslutas dessutom med en stor avslutningsfest.
Pris: 1900 kr (om inte annat anges)

MÅNDAGAR v.14-v.22

19.00 – 20.00: Tricking Academy (AVANCERAD KLASS)

BOKA NU

Vilken kurs ska jag välja?

Alla utvecklas i olika takter och vissa får kläm på skruvarna mer än volterna och vise versa. Vår trickingkurs är den mest avancerade kursen vi har, så här krävs det att du har rätt omfattande förkunskaper. Du ska gärna gått någon av våra kurser, och då minst till steg 3.

Se åldersindelningen som en fingervisning. Vi anpassar våra grupper efter  de individer som går klasserna.

Vanliga Frågor

Vad är Tricking Academy?

Tricking Academy är en AVANCERAD kurs där du lär dig olika tekniska moment inom parkour, freerunning, kampsport, breakdance och gymnastik och akrobatik.

Hur gammal och lång måste jag vara?

För att delta på Tricking Academy måste du vara över 110 cm. De flesta av våra kurser vänder sig till barn från 8 år men denna kurs har höga krav på förkunskaper, så även om ålder inte är en måttstock så krävs det en hel del förkunskaper. Du ska minst ha de kunskaper som en STEG 3-kurs inom Flight- eller Parkour Academy innebär.

Jag är vuxen, finns det möjlighet för mig att gå Tricking Academy?

Självklart! Om vi erbjuder klasser för vuxna kommer det stå i det schema som uppdateras för varje kursstart. Vi erbjuder alltid alternativet för privatlektioner för alla olika åldrar (minst över 3 år).

Jag är förälder och vill gärna gå tillsammans med mitt barn på kurs, går det?

Tyvärr erbjuder vi ej gemensamma klasser för vuxna och barn än men det finns bland annat privatlektioner ni kan boka för er bägge med er egen instruktör.

Vad lär jag mig på Tricking Academy?

Under kursen så kommer du att få lära dig allting vad tricking innebär nämligen: flips, rolls, dives, snabba förflyttningar, volter på mark, kickar, breakdancemoves, handstands och massa andra häftiga trick över hinder och på marken.

Hur länge pågår kursen?

En terminen är 8 veckor lång med uppehåll under lov och röda dagar. Vi erbjuder även dubbeltermin som är 16 veckor lång.

När betalar jag för kursen?

Du betalar i samband med bokningen, antingen via hemsidan eller via en betalningslänk som skickas till din mejladress. Bokningen blir endast giltig efter betalning.

Hur bokar man in sig för en kurs?

Boka gör du antingen via hemsidan eller vår telefonbokning.

På hemsidan kan du anmäla intresse för nyhetsbrev och få kontinuerlig information gällande våra kurser och program. Detta är inte en bokning för kursen utan endast en intresseanmälan.

Vad händer om jag måste avboka?

Vi erbjuder ingen möjlighet att avboka annat än om barnet blir sjukt. Då behöver vi läkarintyg. Kontakta oss så fort som möjligt.

Kan jag få pengarna tillbaka om jag ångrar mig mitt i kursen?

Vi erbjuder ingen återbetalning eller avbokning i enlighet med våra villkor. Fram till två veckor innan kursstart har ni dock möjlighet att avboka och få pengarna åter vid uppvisande av läkarintyg.
Inom två veckor innan kursstart och fram till att kursen startar har du ingen möjlighet för återbetalning.

Vad gör jag om jag blir sjuk eller missar ett tillfälle?

Om du blir sjuk rekommenderar vi att du anmäler dig sjuk till oss så snart som möjligt så vi kan informera ansvariga på plats. Detta gör du genom att mejla in till [email protected]

Du har möjlighet att ta igen er missade omgång i slutet av terminen på våra ta-igen-klasser vi erbjuder när kursen är slut. 

Måste en vuxen anhörig lämna samt hämta minderårig efter träningen?

Om deltagaren är under 12 år gamla lämnas och hämtas de av vuxen anhörig eller ansvarig. Är deltagaren över 12 år gammal får hen komma och lämna anläggningen själv.

Vad för typ av kläder rekommenderas vid träning?

Oömma kläder man kan röra sig bekvämt i.

Får jag hoppa gratis obegränsat på BOUNCE om jag går i en kurs?

Som deltagare i en kurs hos oss på Bounce hoppar du gratis under vardagar hela dagen. Detta gäller endast drop in och går alltså inte att boka i förväg. Undantag är event, röda dagar, helger och lovdagar.

INTRESSEANMÄLAN

Vill du veta mera om kursen? Fyll i formuläret så hjälper vi dig med mer information!