Välkommen till BOUNCE

BOUNCE – Så mycket mer än trampoliner!

Vår revolution handlar om att inspirera människor till att släppa taget om allt som har med stress, krav och allt annat seriöst för en stund, och istället släppa loss och ladda batterierna. Vi är otroligt noggranna med kundservice och med att leverera en grym upplevelse, det är därför vi letar världen över för att hitta passionerade, vänliga och inspirerande medarbetare.

Vår mission på  BOUNCE är att “inspirera till rörelse, kreativa uttryck och att sammanföra människor”. Vi ser det som vårt ansvar till världen, som vi anser blivit allt för stillasittande med för lite möjlighet till kreativt skapande och mänsklig interaktion. Varje BOUNCE-anläggning är en adrenalinpark med massor av olika trampoliner, X-park (ninja warrior bana) ouch freerun/parkour. 2016 öppnade vår första anläggning i Kungens Kurva och nu har vi ytterligare en anläggning i Malmö och den 9 december 2017 öppnar vi i Göteborg.

  • Vi har haft hundratusentals besökare sen vi öppnade och flera hundra barnskalas.
  • Våra besökare är små barn, barn, skolgrupper, ungdomar, föreningar, klubbar, elitatleter och företag.

BOUNCE är en samlingsplats för alla vilket du märker när du kommer till oss och ser atmosfären, människorna, musiken och aktiviteterna som pågår. Vi på BOUNCE är en tribe, en tribe som alla är välkomna att vara med i och ta del av.

Hos oss på BOUNCE finns det något för alla bara du är över 3 år gammal. Du lägger själv nivån på ditt besök; det kan vara så utmanande eller enkelt som du själv vill ha det. Vår personal finns alltid där för att hjälpa dig med tips och tricks och se till att ditt besök är säkert. Vi jobbar stenhårt med vår säkerhet och är säkrast i Sverige, hos oss har man roligt och kan känna sig trygg!

Ta dig en titt på hemsidan och boka redan idag. Vi är en tribe och upplevelse du helt enkelt inte vill gå miste om!

Boka nu