Få fart på konferensen

Bortom stela konferensrum i stan finns ett roligt och annorlunda alternativ – anordna er konferens på BOUNCE eller hyr ett rym i några timmar. Vi har givetvis den utrustning ni behöver men kompletterar med fartfyllda pauser – till ett riktigt bra pris! 

Mer information och boka

Ta med teamet på en fartfylld teambuilding! Läs mer

Bounce konferenser: rörelseglädje i fokus

Drömmer du mardrömmar om långtråkiga konferenser? Vi med. Vi kan konsten att kombinera en välplanerad konferens med spännande aktiviteter. Våra upplägg innehåller rörelsepauser och överraskningar åt dina medarbetare. Och alla kan vara med — gamla som unga, vältränade som otränade. Vi kan organisera konferenser för allt mellan tio till 300 deltagare. Upp till 30 personer sitter bekvämt i ett av våra konferensrum som är utrustat med smart-tv för att visa exempelvis presentationer. För sällskap upp till 300 personer skräddarsyr vi ett upplägg som passar just er.

Heldagspaket:

från 795 kr/person

Ex moms.

 • Konferensrum
 • Förmiddagsfika: Smoothie och frukt
 • Lunch: Välj mellan sallad, nygräddad pizza eller hamburgare med briochebröd. Måltidsdryck och kaffe ingår.
 • Eftermiddagsfika: Kaffe och kaka
 • Två timmar 5-kamp med värd
Kontakta oss

Halvdagspaket

Från 595 kr/person

Ex moms.

 • Konferensrum
 • Lunch: välj mellan sallad, nygräddad pizza eller hamburgare med
 • briochebröd. Måltidsdryck och kaffe ingår.
 • Fika: Kaffe och kaka eller smoothie och frukt
 • Två timmar 5-kamp med värd
Kontakta oss

Tillval:

Ex moms

 • Frukost (kaffe, fralla & juice): 65 kr/person.
 • After jump snacksbricka med alkoholfri öl eller läsk: 75 kr/person.
 • Projektor med duk (170×250) ink riggning och ljud: 3400 kr.

Planerar ni något särskilt?

BOUNCE till er tjänst! Vi har erfarenhet av att organisera stora gruppövningar och företagsevent för allt mellan 10 till 300 personer. Sammanhållning, ledarskap och gemenskap är vårt DNA och vi kan skräddarsy aktiviteter som lockar fram dem i er organisation. Utmana oss att utmana er! 

Nyfiken på hur en teamaktivitet kan se ut?

Vanliga frågor (och svar!):

Vi skulle vilja hyra hela anläggningen, går det?

Absolut! Vi kan ordna med catering, värdar och ett skräddarsytt upplägg för aktiviteter. Det har vi gjort flera gånger förut.

Vi vill enbart hyra ett konferensrum (utan aktivitet), går det?

Det går bra att enbart hyra ett konferensrum; allt från några timmar upp till en hel dag. Men vi rekommenderar att komplettera med en hopptimma eller två. Det blir ju så mycket roligare! Kontakta oss för offert.

Vi har helt olika fysiska förutsättningar, kan vi boka fem-eller trekamp hos er?

Absolut! Vi har ingen färdig mall som bara passar vissa utan vi kan snickra ihop aktiviteter som passar alla, oberoende av era fysiska förutsättningar.

Alla på vårt företag gillar inte att tävla, funkar det då?

Är påven katolik? Snöar det i Sibirien? Alla människor är olika och vårt mål är att det ska finnas något kul och pulshöjande för alla, oavsett om de är tävlingsmänniskor eller ej. — Hallå? Det är inte på liv och död utan bara på skoj. Vi flexar och fixar så att upplägget blir kul och på lagom nivå för alla i ditt team.

Vad ska jag ha med mig för kläder?

Oömma kläder som man rör sig bekvämt i och gympaskor för inomhusbruk. Ett ombyte kan också vara bra att ha med. Vi står för BOUNCE-strumpor.

Kontakta oss