VIKTIG INFO OM CORONA (COVID-19)

UPPDATERAS LÖPANDE (SENAST UPPDATERAD: 2020-03-27 14:23)

Kära gäster,

Med anledning av den uppkomna situationen med den pågående Corona-pandemin samt de kraftfulla insatser som våra myndigheter nu genomför för att förhindra smittspridning så genomför även vi på BOUNCE ett antal åtgärder för att minimera exponeringen för våra gäster.

Praktisk information.

Vi mottar för närvarande mycket frågor om Corona-viruset hos vår kundjänst. Därför har vi valt att samla de vanligaste frågorna nedan. Det kan vara långa väntetider, så istället för att ringa rekommenderar vi dig att hålla dig uppdaterad genom att besöka denna sida regelbundet.

Vi har tills vidare genomfört följande åtgärder, men dessa kan komma att ändras så fort vi får ny information. På denna sida kommer vi löpande uppdatera listan på åtgärder.

BOUNCE har genomfört följande åtgärder:

• Vi har initialt sänkt kapaciteten på samtliga anläggningar i Sverige. I Stockholm har vi för närvarande en maxkapacitet på 100 pers/timme samt i Malmö och Göteborg 80 pers/timme.
• Samtliga anställda har fått detaljerad information om Coronaviruset och instruktioner om de rekommendationer vi får löpande från Folkhälsoinstitutet.
• Vi har satt upp information om vikten av handhygien på samtliga anläggningar.
• Vi har extra handsprit placerat på anläggningarna. Samt även i personalrum, personaltoaletter och gemensamhetsutrymmen.
• Vi har inför utökade städrutiner, där vi regelbundet desinfekterar exponerade ytor, såsom dörrhandtag, kortterminaler, bordsytor, ledstänger etc.
• Tydliga procedurer och regler om någon gäst eller anställd uppvisar tecken på sjukdom.

För oss på BOUNCE är det det absolut viktigaste att hålla våra kunder säkra när de besöker oss. Därför har vi tagit stegen ovan baserat på de rekommendationer vi fått av Folkhälsomyndigheten.

VANLIGASTE FRÅGORNA OCH SVAREN OM CORONA

Har ni öppet som vanligt?

Tyvärr inte, vi har inskränkt våra öppettider pga. COVID-19. Detta innebär att vi har helt stängt på alla våra svenska anläggningar måndag till torsdag. Dock går det bra att boka grupper från 10 personer och uppåt på [email protected].

Våra avvikande öppettider (kan ändras):

Stockholm:
Mån-Tors: STÄNGT
Fre – Sön: 10.00 – 17.00

Göteborg (Hovås):
Mån-Tors: STÄNGT
Fre – Sön: 11.00 – 19.00

Malmö (Toftanäs):
Mån-Tors: STÄNGT
Fre : 13:00 – 17:00
Lör-Sön: 10:00 – 17:00

Dessutom har vi minskat vår kapacitet på anläggningarna för att öka avstånden mellan våra hoppare och minska eventuell smittrisk. Efter de nya restriktionerna införda 27/3 så har vi tillfälligt minskat vår maxkapacitet på samtliga anläggningar till maximalt 30 hoppare / timme. Detta innebär att man har minst 100 kvm/hoppare oavsett vilken av våra anläggningar man besöker.

Kan jag avboka min hopptid?

För närvarande bokar vi om din hopptid om du hör av dig till vår kundtjänst via mail [email protected] eller 020-10 34 00 minst 2 timmar innan din hopptid.
Kundtjänsts öppettider hittar du här: kundo.se/org/bounce-se/d/oppettider-for-bounce-contact-center/

Kan jag avboka mitt planerade kalas?

Enligt villkor erbjuds varken återbetalning eller avbokning, men med anledning av den uppkomna situationen så är vi lite extra flexibla gällande ombokningar. Hör av dig i god tid innan kalaset till vår kundtjänst via [email protected] eller 020-10 34 00 så löser vi en ombokning.

Jag har en gruppbokning, kan jag avboka?

Enligt villkor erbjuds varken återbetalning eller avbokning, men med anledning av den uppkomna situationen så har vi mer flexibla regler.
1. Privata gruppbokningar kan boka om, men ej avboka eller begära återbetalning. Kontakta vår kundtjänst för ombokning på [email protected] eller 020-10 34 00.
2. Skolor, institutioner, företag och föreningar har rätt att avboka sin bokning upp till 7 dagar innan det bokade tillfället.

Jag har missat ett tillfälle på en kurs, kommer jag få ett extratillfälle?

Jajamensan! På något sätt. Just nu är det osäkert om vi kommer kunna genomföra de planerade extratillfällena. Kontakta oss på [email protected] om du hade tänkt delta på de tillfällen som redan är inplanerade.

Stockholm:

Extratillfällen kommer (i nuläget) ske som planerat men endast om det det finns ett underlag med deltagare. Har du missat ett tillfälle? Kontakta oss på [email protected] om du vill vara med på något av våra extratillfällen så beslutar vi gemensamt när och hur ni kan delta.

Parkour Academy+Flight Academy+Free Jumping Academy
Tisdag 17 mars kl 18-19
Torsdag 19 mars kl 18-19
MiniBOUNCE
Lördag 21 mars kl 9-10

Malmö:

Vi kommer snart annonsera nya datum då extratillfällena skulle skett i anslutning till den inställda avslutningsfesten. Maila oss på [email protected] och skriv “Jag vill ha löpande information om planerade extratillfällen” i  ämnesraden så kontaktar vi dig med mer info när vi har datum klara.

Göteborg: 

Bounce i Hovås kommer att hålla stängt mellan måndag den 23 och 26 mars för att istället fokusera på att hålla öppet helgen den 27-29 mars. Detta gör att vi kommer att behöva flytta på inplanerade extratillfällen för Bounce Academies. Extratillfällen kommer vi att förlägga enligt följande:

MiniBounce        
Lördag 21/3 kl. 9-10
Parkour Academy steg 1 och 2
Söndag 29/3 kl. 17-18
Parkour Academy steg 3 och 4
Söndag 29/3 kl. 18-19
Flight Academy steg 1 och 2
Söndag 29/3 kl. 17-18
Flight Academy steg 3 och 4
Söndag 29/3 kl. 18-19
Free Jumping Academy
Söndag 29/3 kl. 16-17

Om du tidigare anmält dig till ett extratillfälle är du varmt välkommen till oss på det nya datumen. Vi kommer även att flytta fram starten för samtliga av våra Academies till att starta vecka 17.

Kommer terminens avslutningsfester för Academies ställas in?

Ja, vi kommer ställa in denna termins planerade terminsavslutning och senarelägga denna. Mer information kommer skickas ut till alla kursdeltagare via e-post.

Kommer ni genomföra de planerade öppna husen/prova-på-tillfällena?

Nej. Vi kommer skjuta på dessa, och kommer återkomma med nya datum baserat på de rekommendationer vi får av myndigheterna. Dessa kan komma att läggas i samband med Påsklovet, men om vi ytterligare måste sänka vår kapacitet eller stänga helt så kommer vi anpassa våra öppet-hus/prova-på-dagar utifrån detta. Detta beslut kan dock komma att ändras med kort varsel. Håll dig uppdaterad om detta på denna sida samt på respektive kurssida.