VIKTIG INFO OM CORONA (COVID-19)

UPPDATERAS LÖPANDE (SENAST UPPDATERAD: 2020-06-03 10:00)

Kära gäster,

Med anledning av den uppkomna situationen med den pågående Corona-pandemin samt de kraftfulla insatser som våra myndigheter nu genomför för att förhindra smittspridning så genomför även vi på BOUNCE ett antal åtgärder för att minimera exponeringen för våra gäster.

Praktisk information.

Vi mottar för närvarande mycket frågor om Corona-viruset hos vår kundjänst. Därför har vi valt att samla de vanligaste frågorna nedan. Det kan vara långa väntetider, så istället för att ringa rekommenderar vi dig att hålla dig uppdaterad genom att besöka denna sida regelbundet.

Vi har tills vidare genomfört följande åtgärder, men dessa kan komma att ändras så fort vi får ny information. På denna sida kommer vi löpande uppdatera listan på åtgärder.

BOUNCE har genomfört följande åtgärder:

• Vi har sänkt kapaciteten på samtliga anläggningar i Sverige. Vi följer Folkhälsomyndighetens regelverk/rekommendationer som gäller träningslokaler och gym.
• Samtliga anställda har fått detaljerad information om Coronaviruset och instruktioner om de rekommendationer vi får löpande från Folkhälsoinstitutet.
• Vi har satt upp information om vikten av handhygien på samtliga anläggningar.
• Vi har extra handsprit placerat på anläggningarna. Samt även i personalrum, personaltoaletter och gemensamhetsutrymmen.
• Vi har inför utökade städrutiner, där vi regelbundet desinfekterar exponerade ytor, såsom dörrhandtag, kortterminaler, bordsytor, ledstänger etc.
• Tydliga procedurer och regler om någon gäst eller anställd uppvisar tecken på sjukdom.

För oss på BOUNCE är det det absolut viktigaste att hålla våra kunder säkra när de besöker oss. Därför har vi tagit stegen ovan baserat på de rekommendationer vi fått av Folkhälsomyndigheten.

VANLIGASTE FRÅGORNA OCH SVAREN OM CORONA

Har ni öppet som vanligt?

Tyvärr inte, vi har inskränkt våra öppettider pga. COVID-19. Detta innebär att vi har helt stängt på alla våra svenska anläggningar måndag till torsdag. Dock går det bra att boka grupper från 10 personer och uppåt på [email protected].

Våra avvikande öppettider (kan ändras):

Stockholm (Kungens Kurva):
Mån – Tors: 
17:00-20:00
Fre: 
12:00-19:00
Lör: 0
9:00-17:00
Sön:
10:00-17:00

Malmö (Toftanäs):
Mån – Ons: 
17:00-20:00
Tors:
STÄNGT
Fre: 
13:00-17:00
Lör – Sön: 
10:00-17:00

Göteborg (Hovås):
Mån – Tors:
16:00-19:00
Fre:
12:00-17:00
Lör-Sön: 
11:00-17:00

Dessutom har vi minskat vår kapacitet på anläggningarna för att öka avstånden mellan våra hoppare och minska eventuell smittrisk. Efter de nya restriktionerna så har vi tillfälligt minskat vår maxkapacitet på samtliga anläggningar. Detta innebär att man har minst 60-80 kvm/hoppare oavsett vilken av våra anläggningar man besöker.

Kan jag avboka min hopptid?

För närvarande bokar vi om din hopptid om du hör av dig till vår kundtjänst via mail [email protected] eller 0791-00 99 78 minst 2 timmar innan din hopptid.
Kundtjänsts öppettider hittar du här: kundo.se/org/bounce-se/d/oppettider-for-bounce-contact-center/

Kan jag avboka mitt planerade kalas?

Enligt villkor erbjuds varken återbetalning eller avbokning, men med anledning av den uppkomna situationen så är vi lite extra flexibla gällande ombokningar. Hör av dig i god tid innan kalaset till vår kundtjänst via [email protected] eller 0791-00 99 78 så löser vi en ombokning.

Jag har en gruppbokning, kan jag avboka?

Enligt villkor erbjuds varken återbetalning eller avbokning, men med anledning av den uppkomna situationen så har vi mer flexibla regler.
1. Privata gruppbokningar kan boka om, men ej avboka eller begära återbetalning. Kontakta vår kundtjänst för ombokning på [email protected] eller 0791-00 99 78.
2. Skolor, institutioner, företag och föreningar har rätt att avboka sin bokning upp till 7 dagar innan det bokade tillfället.

Kommer terminens avslutningsfester för Academies ställas in?

Ja, vi kommer ställa in denna termins planerade terminsavslutning och senarelägga denna. Mer information kommer skickas ut till alla kursdeltagare via e-post.

Kommer ni genomföra några SUMMER CAMPS i år?

Ja, vi kommer genomföra kurserna/camps på alla våra anläggningar även i år. Dock med färre platser än tidigare och endast en typ av camp. Vi kommer även beakta de rekommendationer som ställts ang social distansiering, dvs mindre grupper för att kunna hålla avstånd både i hopp- och lekmomenten, men även under luncher och andra sociala aktiviteter under lägren. Du kan göra en intresseanmälan här!