BOUNCE Göteborg

_________

Vintern 2017 kommer Bounce att slå upp portarna till en ny anläggning på Västkusten.
Närmare bestämt i den nya stadsdelen Nya Hovås, där fastighetsbolaget Next Step Group bygger 1200 nya bostäder och 30 000 kvm kommersiella lokaler. Anläggningen blir Bounce tredje etablering i Sverige, på sikt planeras totalt 10 trampolin och parkour-parker runtom Skandinavien.

Bli en av de första som får komma och hoppa på BOUNCE i Nya Hovås när vi öppnar! Vinn gratisbiljetter, allt du behöver göra är att lämna dina kontaktuppgifter nedan. 
 

AKTIVITER

Det här är BOUNCEs huvudnummer – över femtio sammankopplade trampoliner som innehåller en serie längre tumbling tracks och vinklade, lutande väggar. Du kan hoppa från trampolin till trampolin eller bara släppa loss och studsa i detta överdimensionerade hoppalats. Det är som parkour eller freerunning på ett enkelt, mjukt och säkert sätt.

BOUNCE Dodgeball-banor – ett ultimat trampolin-Colosseum där tävlingsinstinkten stiger lika snabbt som smör smälter i solsken. Två lag kastar mjuka dodgebollar på varandra samtidigt som de hoppar runt på banan. Konsten är att använda din studs och banan för att undvika att träffas av bollarna. Sen gäller det bara att ta ut det andra laget en efter en. Sista studsande spelaren vinner.

Dunka som en basketstjärna utan att låta tyngdlagen komma i vägen. Slam Dunk området på BOUNCE har basketkorgar som sitter ovanför trampoliner, omgivna av vadderade väggar och golvmattor. Grundkurs; tre hopp för att hitta rätt studshöjd och sedan är det bara att dunka! Vill du vara lite mer avancerad så kör bollen runt ryggen eller mellan benen. Var kreativ och maxa stilpoängen.

Detta är det område på BOUNCE som är dedikerat till att hjälpa de som har ambition att bli riktigt grymma i luften. Performance Trampolin-området används ofta av idrottsmän som tränar på sina mest avancerade tricks vare sig de är skidåkare, snowboardåkare, wake-boardåkare, skateboardåkare etc. Det är såklart också en träningsplats för dedikerade trampolinsportare.

Vår Big Bag är en massivt mjuk landningsplats för dina luft-tricks. Det är också ett bra ställe att träna på idéer som du sedan kan ta vidare till Performance-trampolinerna, gatorna eller backarna.
I slutet av våra tumble tracks, ligger denna gigantiska, uppblåsta påse i en 1,5m djup grop. Börja med enkla hopp för att sedan bli så teknisk som du vill.

The Wall tar saker till nästa nivå. Det är vår mest fantastiska funktion – ungefär som en halfpipe gjord av trampoliner. Du behöver antagligen se det live eller kolla in videon här nedan för att greppa vad vi pratar om, men som alla de bästa idéerna är det en superenkelt koncept – använd studskapacitet av Performance Trampolines och spring upp på väggen.

KURSER OCH PROGRAM

BOUNCE FIT Trampolin träning, rolig träning

Att hoppa på trampolin är otroligt bra träning, NASA har till och med beskrivit det som den mest effektiva formen av motion, någonsin utarbetad av människan. ‘Trampolin-träning’ bränner fler kalorier än löpning, så parkera dina löparskor och kom in på BOUNCE för ditt nästa träningspass.

Bounce Freerun Academy är Stockholms ultimata Freerun-skola utvecklad för att lära utövare på alla nivåer och att hjälpa till att sprida tillväxten av Freerunning och Parkour. Vår anläggning, som är utvecklad av Jump Squad och Shaun Wood, är i världsklass. Här kan du lära dig allt från grunderna i Parkour till avancerade Freerunning-trick.

BOUNCE Freerun Academy lär dig parkour och freerunning