Teambuilding och kick-off

Boosta teamet med en riktig adrenalinkick! BOUNCE teambuilding-aktiviteter för grupper och företag är annorlunda, hälsosamma och garanterat roliga för alla. Beroende på grupp anpassar vi intensiteten. Det finns ingen övre åldersgräns på BOUNCE!

Mer information och boka

Konferensrum och konferenspaket till fantastiska priser.  Läs mer

Satsa hårt men landa mjukt i 3-eller 5-kamp

Beroende på hur tävlingslystna ni är kan ni välja mellan tre—och femkamp. Oberoende av era olika förutsättningar ordnar vi med hela upplägget och ser till att alla i gänget får en rolig stund. Ni väljer nivå på aktiviteterna: skrattig svettfest eller svettig skrattfest — det är upp till er.

5-kamp:

395 kr/person (ex moms)

  • 2 timmar och fem valfria aktiviteter
  • BOUNCE-värd
  • BOUNCE-strumpor
  • Vatten och powerbar
Kontakta oss

Populärast

3-kamp:

295 kr/person (ex moms)

  • 1 timme och tre valfria aktiviteter
  • BOUNCE-värd
  • BOUNCE-strumpor ingår
  • Vatten och powerbar
Kontakta oss

Så sjukt roligt och mycket svettigare än jag trodde. Alla går all in och offrar både kropp och vänskap för att vinna. På ett bra sätt.

Nina Campioni, Bloggare på Elle, om 5-kampen
Läs inlägget

Planerar ni något särskilt?

BOUNCE till er tjänst! Vi har erfarenhet av att organisera stora gruppövningar och företagsevent för allt mellan 10 till 300 personer. Sammanhållning, ledarskap och gemenskap är vårt DNA och vi kan skräddarsy aktiviteter som lockar fram dem i er organisation. Utmana oss att utmana er! 

Nyfiken på hur en teamaktivitet kan se ut?

Vanliga frågor (och svar!):

Vi har helt olika fysiska förutsättningar, kan vi boka fem-eller trekamp hos er?

Absolut! Vi har ingen färdig mall som bara passar vissa utan vi kan snickra ihop aktiviteter som passar alla, oberoende av era fysiska förutsättningar.

Alla på vårt företag gillar inte att tävla, funkar det då?

Är påven katolik? Snöar det i Sibirien? Alla människor är olika och vårt mål är att det ska finnas något kul och pulshöjande för alla, oavsett om de är tävlingsmänniskor eller ej. — Hallå? Det är inte på liv och död utan bara på skoj. Vi flexar och fixar så att upplägget blir kul och på lagom nivå för alla i ditt team.

Vi skulle vilja hyra hela anläggningen, går det?

Absolut! Vi kan ordna med catering, värdar och ett skräddarsytt upplägg för aktiviteter. Det har vi gjort flera gånger förut.

Vad ska jag ha med mig för kläder?

Oömma kläder som man rör sig bekvämt i och gympaskor för inomhusbruk. Ett ombyte kan också vara bra att ha med. Vi står för BOUNCE-strumpor.

Kan vi kombinera tre-kamp med några timmars konferens?

Absolut! Vi har fullt utrustade konferensrum som ni kan hyra. Läs mer om våra konferenspaket här.

Kontakta oss