flight academy trampoline classes

Flight Academy Trampolinklasser

_________

Om Flight Academy

Vårt Flight Academy coaching-program är utformat för alla kunskapsnivåer; vare sig du är en nybörjare som ska försöka sätta din första framåtvolt, eller en avancerad hoppare som försöker behärska dubblar och twistar!

Snart drar vi igång gruppklasser för barn och vuxna. Enda kriteriet vi har är att man är över 125 cm lång, och detta är såklart en säkerhetsåtgärd.
Klasserna är 1 timme långa och har max 6 stycken deltagare per grupp. Alla klasser är 10 veckor, med uppehåll under påsklovet.

För mer information ring 020 10 34 00 eller skicka e-post till info@bounce.se

Flight Academy lanseras 20 mars.

Mer information

Vad kan du förvänta dig: Precis som gymnastik, dykning och tennis är trampolin en individuell sport; därför kommer varje deltagare att få individuell coaching för att kunna utvecklas. Att ha rätt teknik är extremt viktigt och det är basen för alla våra trampolinklasser. Detta kommer att kunna göra att alla deltagare kommer kunna utvecklas snabbt till mer avancerade tricks på ett säkert sätt.

I varje klass kan du förvänta dig uppvärmning, teknikträning och rutinträning.

Kan du inte vara med på första terminen? Nemas problemas! Lämna dina uppgifter nedan för att få senaste nyheterna om Flight Academy!