Farang Jam

Träffa och träna med Team Farang på BOUNCE! 

Team Farang är ett av de ledande Freerunning-teamen i världen. Med medlemmar från många olika delar av världen har de hjälpt till att driva sporten framåt. Det är väldigt sällsynt att hela teamet är på ett ställe samtidigt, men Bounce har gjort detta möjligt. Under två dagar besöker Farang BOUNCE Stockholm och BOUNCE Malmö.

Den 22 juli kommer vi att vara värd för Team Farang i Stockholm från kl. 18-21, det är ett öppet evenemang och early bird-biljetter kostar 300 SEK (350 SEK efter 1/7). Vi kommer också, under samma dag, att vara värd för en Freerun-tävling, som kommer att dömas av Team Farang. Det andra eventet kommer att vara på nya BOUNCE i Malmö den 24 juli, med samma upplägg.

Missa inte denna unika chans att träffa hela team Farang!

Jason Paul of Team Farang

Utan tvekan den mest kända Freerunnern i världen. Han har vunnit Redbull Art of Motion hela tre gånger och är sponsrad av GoPro och Redbull. Jason är känd för sin timing, precision och lekfullhet. Missa inte denna möjlighet att träffa en av världens mest kända Freerunners.

Pasha of Team Farang

Namnet säger allt. Känd i Freerunning-samhället som chefen. Pasha är också en 3-faldig Redbull-mästare, vilket har gett honom Redbull-sponsring. Han är känd för att skapa en massa olika tricks och är kreativitetskungen. Träning med honom är verkligen inspirerande.

Anan Anwar of Team Farang

Anan är en av grundarna av Team Farang, Han har en bakgrund i underhållningsindustrin i Thailand och han använder sina färdigheter från dans, wakeboard och inlines för att skapa en riktigt unik stil.

Dom of Team Farang

Dom är känd för stora, stora hopp! Dom är en ganska ny Farang-rekryt, men har inom en mycket kort tid klättrat till Freerunning-toppen. Det sägs att ingen tränar så ofta eller så hårt som det här australiensiska djuret.

Zen of Team Farang

Zen är Farangs senaste rekrytering, och odiskutablet den bästa klädda Freerunnern. Zen är ett hushållsnamn i Japan och medverkar där i actionserien High and Low, men låt inte hans vackra ansikte lura dig, den här killen har snabbast spins av alla!