Bounce meal och bio

HELT GALEN
BOUNCE
MEAL- OCH BIODEAL

(MAX TRE / PERS.)

BOUNCE, BOUNCEMEAL OCH BIO

PAKETPRIS 300 KRONOR

WOW!! SPARA 100 kr!!!

(TOTALT VÄRDE UPP TILL 399 KR. STRUMPOR TILLKOMMER)
MAX TRE PER PERSON
KÖP ONLINE
Efter succén i Kungens Kurva har vi nu bestämt att lansera pangdealen “Bounce Meal och Bio” på alla våra anläggningar i Sverige.
Är det regnigt ute eller är du bara sugen på att fylla en heldag med non-stop-kuligheter? Då har vi på BOUNCE tagit fram paketet för dig. Tillsammans med våra vänner på Filmstaden erbjuder vi nu ett paket som nästan är för bra för att vara sant.

BOUNCE:a en timme med familjen (du kan så klart BOUNCA ännu mer – det är bara att köpa till en timme eller två) och ät ett gott BOUNCEMEAL i vårt café efteråt och avsluta med en bio. Varför inte passa på att se sommarens storfilm Lejonkungen, Angry Birds 2 eller Draktränaren 3?
BOUNCE, MEAL OCH BIO-paketet passar lika bra som present som att köpa till sig själv. Eller varför inte samla ihop polarna och kör en heldag tillsammans?

KÖP SOM PRESENTKORT

MÅNADENS MEAL:

1 pizza (margherita)
1 veggie cup (blandade grönsaker med dip)
1 dryck (slush, smakis eller 50 cl vatten)
Värde 99 kronor

VÅRT EPISKA PAKET INNEHÅLLER:

1 timmes hoppning på BOUNCE (värde 150 kr). Vill du boka en extra timme så kostar denna 70 kronor. Strumpor tillkommer om du ej har dessa och kostar 30 kronor. För att värna miljön rekommenderar vi dig att återanvända dina strumpor om du redan har ett par.

1 st. biobiljett på Filmstaden som gäller till 2020. Biljetten kan användas på alla Filmstadens biografer i hela Sverige.

1 st. värdekupong som gäller för ett BOUNCE-meal i vårt café samma dag som besöket sker. Vad som ingår i mealerbjudandet listas ovan. Innehållet kan ändras under kampanjperioden.

Paketpriset är 300 kronor
(totalt värde upp till 399 kronor, du sparar ca 100 kr.)

KÖP SOM PRESENTKORT

KAMPANJVILLKOR:
BOUNCE, meal och bio-erbjudandet gäller på samtliga av våra anläggningar i Sverige. Biljetten gäller en månad.

Mealkupongen måste utnyttjas samma dag som besöket sker. Kupongen återlöses ej. Kupongen gäller en månad.

BIOBILJETTEN  hämtas ut på anläggningen i samband med incheckning vid bokning via vårt bokningssystem (gäller ej om du beställer paketet som presentkort). Biljetten gäller på alla FILMSTADENS biografer. Du kan använda koden på biljetten vid bokning och betalning via hemsidan, i kassan eller i biljettautomaten på biografen. Är det en speciell visning eller salong kan du eventuellt behöva betala ett tillägg. Biljetten återlöses ej.

KÖP ONLINE
KAN ÄVEN KÖPAS PÅ PLATS PÅ ALLA VÅRA ANLÄGGNINGAR I SVERIGE.