BOUNCE Göteborg

Q4 2017

_________

Håll ögonen öppna, BOUNCE Göteborg öppnar i år! I början av november 2016 slog det australiensiska konceptet Bounce upp portarna till Europas största trampolin och parkour-park i Kungens Kurva. Efter 50 000 besökare under de två första månaderna presenterar koncernen nu planerna på ytterligare en anläggning, söder om Göteborg.

Hösten 2017 kommer Bounce att slå upp portarna till en ny anläggning på Västkusten.
Närmare bestämt i den nya stadsdelen Nya Hovås, där fastighetsbolaget Next Step Group bygger 1200 nya bostäder och 30 000 kvm kommersiella lokaler. Anläggningen blir Bounce tredje etablering i Sverige, på sikt planeras totalt 10 trampolin och parkour-parker runtom Skandinavien.
– Vi har sedan vi började planera för vår första anläggning i Stockholm haft visionen att öppna upp i fler städer. Det är läget och tillgängligheten som främst attraherat Bounce till Nya Hovås. Jag är själv uppvuxen bara några kilometer ifrån området och uppskattar allt det fantastiska jobb som gjorts med stadsdelen”, säger Daniel Dersén, VD för Bounce.

Vill du vara en av den första som får de senaste nyheterna om när BOUNCE Göteborg? Lämna dina kontaktuppgifter för att vara en av de första som får höra det senaste om när BOUNCE Göteborg öppnar!