ÅRETS
SOMMAR-
DEAL

KÖP ONLINE
KAN KÖPAS PÅ PLATS I KUNGENS KURVA ELLER ONLINE (2-3 ARBETSDAGARS LEV. TID)

BOUNCE, BURGARE OCH BIO

300 KRONOR

(TOTALT VÄRDE UPP TILL 469 KR. STRUMPOR TILLKOMMER)
Är det regnigt ute eller är du bara sugen på att fylla en heldag med non-stop-kuligheter? Då har vi på BOUNCE tagit fram paketet för dig. Tillsammans med våra vänner på Filmstaden och O’Learys i Heron City erbjuder vi nu ett paket som nästan är för bra för att vara sant.

BOUNCE:a en timme med familjen, ät en riktigt god burgare (du kan välja andra rätter också gäller ej lunchmeny och endast efter kl 14.30) och avsluta med en bio. Varför inte passa på att se sommarens storfilm Lejonkungen!
BOUNCE, BURGARE OCH BIO-paketet passar lika bra att ge bort som att köpa till sig själv. Eller varför inte samla ihop polarna och kör en heldag tillsammans.

VÅRT EPISKA SOMMARPAKET INNEHÅLLER:

1 timmes hoppning på BOUNCE i Kungens Kurva (värde 150 kr). Vill du boka en extra timme så kostar denna 70 kronor. Strumpor ingår vid incheckning när du köper paketet online men tillkommer om du nyttjar erbjudandet på anläggningen. Strumporna kostar 30 kronor. För att värna miljön rekommenderar vi dig att återanvända dina strumpor om du redan har ett par. Erbjudandet måste nyttjas innan 31 juli 2019.

1 st. biobiljett på Filmstaden som gäller till 4 juli 2020. Biljetten kan användas på alla Filmstadens biografer i hela Sverige.

1 st. värdecheck som gäller från 14.30 på vardagar och från kl 12.00 på helger (rabattkupongen inkluderar ej lunchmeny) motsvarande värdet av en O’Learys Boston Celtic Cheese Burger alt.O’Learys Ceasar Sallad med kyckling eller O’Learys Kids Boston Celtic + Kids dessert (maximalt värde 159 kronor).
OBS! Beloppet kan även användas vid köp av annan produkt på menyn då ett maxbelopp om 159 kronor dras av från totalsumman. Se villkor nedan.

Paketpriset är 300 kronor
(totalt värde upp till 469 kronor) och erbjudandet gäller 1-31 juli 2019.

KÖP ONLINE

KAMPANJVILLKOR:
BOUNCE, burger och bio-erbjudandet gäller på O’Learys Heron City där ett maximalt kupongvärde på 159 kronor inkl moms. Kupongen gäller à la carte-menyn (ej lunchmeny) från kl 14.30 mån-fred och 12.00 på helger. Summan kan även användas till inköp av annan maträtt om så önskas, dock endast från à la carte-menyn. Kupongen kan inte användas för inköp av alkoholaktig dryck. Kupongen kan inte heller kombineras med andra erbjudanden eller rabatter på O’Learys Heron City. Överblivet belopp på kupongen kan ej sparas och/eller återbetalas ej i kontanter av BOUNCE eller O’Learys Heron City. Kupongen gäller fram till den 31 augusti 2019 och återlöses ej.

– Vid köp av paketet på BOUNCE anläggning i Kungen Kurva kan kunden välja mellan att nyttja erbjudandet direkt eller erhålla en GRATISBILJETT som gäller för en person och en hopptimme.
– Vid köp av GRATISBILJETT online tilllkommer 30 kronor och strumporna fås vid inlämnande av biljetten.
– GRATISBILJETTEN är en värdehandling och ersätts ej.

– Vid köp på anläggningen i Kungens Kurva (då kunden utnyttjar erbjudandet direkt) så debiteras 30 kronor för strumpor (om kunden inte redan har ett par).
– GRATISBILJETTEN måste nyttjas innan den 31 juli 2019. Efter detta datum upphör biljetten att gälla. Biljetten gäller på samtliga BOUNCE anläggningar i Sverige. Gratisbiljetten måste presenteras vid check-in. – GRATISBILJETTEN återlöses ej.

BIOBILJETTEN gäller på alla FILMSTADENS biografer. Du kan använda koden på biljetten vid bokning och betalning via hemsidan, i kassan eller i biljettautomaten på biografen. Är det en speciell visning eller salong kan du eventuellt behöva betala ett tillägg. Biljetten återlöses ej.

Vid köp online tillkommer en frakt- och hanteringskostnad om 39 kronor per beställning. 

Eventuellt återköp gäller endast om samtliga produkter returneras, delåterbetalning gäller ej.

KÖP ONLINE
KAN ÄVEN KÖPAS PÅ PLATS I KUNGENS KURVA. ONLINEORDRAR 2-3 ARBETSDAGARS LEVERANSTID. ONLINEORDRAR KAN EJ HÄMTAS UT PÅ ANLÄGGNINGEN.

BOUNCE KUNGENS KURVA I SAMARBETE MED: