BOKA HELA BOUNCE ETT PAR TIMMAR!

BOKA HELA BOUNCE med en riktigt fin Corona-rabatt. För endast 100 kronor i timmen / person kan du hyra hela hallen. Bokning gäller minst 20 och som mest 50 hoppare.

Det är konstiga tider just nu. Men konstiga tider kräver kreativa åtgärder. Speciellt nu inför sommaren när man kanske söker en bra aktivitet för skolavslutningen, eller kanske vill ha ett kalas med RIKTIGT gott om plats. Då har vi lösningen för dig. Just nu är vi extremt flexibla med bokningstider.

Rabatten gäller måndag – fredag kl. 10.00 – 16.00 (utanför våra ordinarie öppettider) och vi kan ta bokningar upp till 50 hoppare. Erbjudandet gäller 1 maj till 31 juni (men ej helger, röda dagar eller helgdagar).

Observera att strumpor tillkommer. Tips: Boka med en eller flera extra värdar så får ni en RIKTIGT bra upplevelse till ett otroligt förmånligt pris. Vi kan även fakturera för företag och skolklasser. Maila oss för prisförslag.

Rabatten gäller på samtliga anläggningar, Stockholm, Göteborg och Malmö. Intresserad? Då kan du maila till:

Stockholm:
[email protected]

Göteborg:
[email protected]

Malmö:
[email protected]

Det går även bra att fylla i formuläret nedan, men direktmail till adresserna ovan innebär lite snabbare svar.

INFORMATION & BOKNING

TRÖTT PÅ TRÅKIGA LOKALER? KOM TILL BOUNCE.

Bli som ett barn på nytt – känn friheten och låt adrenalinet pumpa!

Ni får hela anläggningen alldeles för er själva och kan utforska allt från trampolinerna till Big Bag – testa att göra volter och landa mjukt. Eller varför inte köra en dodgeball-turnering med hela teamet?

Är ni riktiga adrenalinjägare? Kasta er in i vår fantastiska hinderbana X-park – som Ninja warriors på TV fast det är NI som är krigare!

På plats hela dagen finns såklart vår fantastiska personal som tar hand om er på bästa sätt. Vår tribe kan motivera, peppa och höja stämningen som få andra – det kommer ni att märka.

Ett paket för hela arenan kan innehålla:

  • Eget konferensrum
  • Grym musikanläggning – du väljer musiken!
  • Utbildad personal i teambuilding
  • Matbeställning från vårt eget kök

Vi anpassar oss såklart gärna efter just de önskemål och förutsättningar som ni har.

Tveka inte, kontakta oss nu!

HAR DU FRÅGOR ELLER VILL DU BOKA? FYLL I FORMULÄRET – VI KONTAKTAR DIG SÅ SNART VI KAN!