ALL DAY MAY PÅ BOUNCE TOFTANÄS

Hoppa hur mycket du vill, hela dagen. För bara 100 kronor per person.
Använd rabattkoden “ALLDAYMAY” hela maj ut.

BOKA HÄR

Våren är här, släpp hopparna fria!

Nu har vi blivit helt vårtossiga på BOUNCE. Därför hoppar du nu hur mycket och länge du vill för bara hundra kronor per person under hela maj. Erbjudandet gäller endast på BOUNCE i Toftanäs (Malmö).

Hur tar man del av rabatten?

1. Det är busenkelt att boka, så här gör du.
ONLINE:
Du behöver bara boka en 1-timmesbiljett och använd rabattkoden “ALLDAYMAY“.  Då erhåller du rabatten. Du behöver alltså inte boka det antal timmar du vill hoppa, utan det löser vi på plats (se punkt 2). Är ni flera som vill hoppa? I så fall bokar du en 1-timmesbiljett per person i samma bokning. Rabatten dras då av på samtliga biljetter.
DROP IN:
Du kan använda rabatten även om du kommer som drop in-besökare. Då uppger du koden till killen eller tjejen i kassan så får du rabatten. OBS!! Kommer du på en drop-in-tid så finns alltid risken att det är fullt i lokalen. Därför rekommenderar vi att du bokar här på webben istället.

2. Förläng hopptimmen. Varje ny hopptimme så är det bara att gå upp till incheckningen och förlänga din hopptid . Du hoppar hur länge och mycket du vill, och det är kostnadsfritt att förlänga. Du måste anmäla dig varje timme av säkerhetsskäl så vi vet hur många hoppare vi har. Obs! Erbjudandet gäller i mån av plats.

3. Om jag lämnar och vill komma tillbaka och hoppa senare på dagen då? Får jag det?
Jajamensan! Ditt inträde gäller så klart hela dagen. Vi har bara ett krav, nämligen att du har kvar armbandet. Så ta inte av dig det, för då måste du boka en ny biljett.

4. När gäller erbjudandet?
Erbjudandet gäller alla dagar (14 maj-31 maj) och under våra ordinarie öppettider. Erbjudandet gäller endast på vår anläggning i Malmö.

5. Kostar det verkligen bara 100 kronor? Det är ju tokbilligt.
Jepp! Den enda kostnaden som tillkommer är 30 kronor per hoppare för hoppstrumpor om du inte redan har ett par. Om du har du ett par från någon annan trampolinpark så får du byta dem mot ett par av våra helt utan någon kostnad.