Vanliga frågor

____________

Var ligger BOUNCE?

Månskärsvägen 1 i Kungens Kurva (Stockholm). Kolla in karta på vår  Öppettider & Priser-sida för detaljer. I Malmö hittar ni BOUNCE på Topplocksgatan 10 i Toftanäs. Ni hittar öppettider & priser för Malmö här.

Finns det parkering?

Ja, det finns parkering både i Stockholm och i Malmö. Parkeringen strax utanför Stockholm kräver P-skiva och gäller endast i två timmar. Vi jobbar på att kunna förlänga tiden, men har inte fått godkänt för det än. I Malmö finns det parkering precis utanför BOUNCE, delat med Ica. 

Behöver man betala om man inte ska hoppa?

Som förälder eller medföljare behöver man inte betala. Om man inte vill följa med ner på golvet finns det ett café med bra överblick över anläggningen där man kan ta en fika/äta lunch medan man väntar.

Vad har ni för längd- och åldersgräns?

En av de fantastiska saker med att hoppa trampolin är att alla kan göra det, från unga barn till deras föräldrar och till och med mor- och farföräldrar. För att se till att alla är säkra har vi ålders- och längdgränser som finns där för att försäkra att olyckan inte är framme och att större människor råkar hoppa på mindre människor.

För alla biljettyper måste du vara 3 år eller äldre och minst 110 cm lång (undantaget Junior Jumpers och födelsedagskalas)

Behöver jag boka i förväg?

Vi rekommenderar att du bokar i förväg för att vara säker på att du kan BOUNCA när du vill. De flesta helger och lov säljer vi slut i förväg och kan då tyvärr inte ta emot obokade.

Jag har inget kreditkort. Kan jag betala på plats?

Tyvärr måste alla bokningar online betalas online. Om du inte kan göra detta så kan du boka för samma dag på plats och betala med kontanter eller kort.

Kan jag få pengarna tillbaka på min bokning?

Inga bokningar är tyvärr återbetalningsbara och det går inte heller att föra över bokningen på någon annan. Däremot så är bokningen inte personlig så någon annan kan komma i ditt ställe om du får förhinder. Om du har fler frågor angående detta vänligen ring oss på 020-10 34 00 eller maila oss på info@bounce.se.

Vilken tid ska jag komma för min bokning?

Vi rekommenderar att du kommer 20 min innan din bokade tid för att checka in. På helger och lov rekommenderar vi att ni kommer 29 min innan er tid för att vara säkra på att ni kan komma igång och hoppa på utsatt tid.

Hur kontaktar jag er?

Ring oss på 020 10 34 00 för att prata med oss på Bounce. Om du inte kommer fram så skicka oss ett mail på info@bounce.se .

Vilken typ av biljett ska jag köpa?

General Access

Dessa sessioner är för hoppare över 110cm och finns tillgängliga under alla öppettimmar. De gäller i alla områden – Performance området är begränsat till hoppare över 125cm och som har den kompetens som krävs för att använda de olympiska trampolinerna , The Wall, X-Park, och freerunning området.

Junior Jumpers

För hoppare över 3 år men under 110cm långa (vanligvis under 6 år). Kan bara bokas när JJ-symbolen visas. Junior Jumpers kan vara i de flesta områden på BOUNCE och har ett dedikerat område bland trampolinerna.

Student Session

Rabatterade sessioner är tillgängliga för alla studenter (mot uppvisande av Studentkort/Mecenatkort) .

Vad ska jag ha på mig och finns det omklädningsrum?

Vi rekommenderar bekväma sportkläder med strechtyg. BOUNCE-sockar är obligatoriska så att du inte ska halka. Dessa ingår inte i inträdet, men du kan behålla dem och ta med dem nästa gång du ska hoppa. Vi har omklädningsrum och duschar. Kom ihåg att ta med hänglås om du vill låsa in något i skåpen.

Kan jag ta med mig egen mat?

På grund av hygienkrav får man tyvärr inte ta med egen mat.

Har ni skåp?

Yes! Ta med eget hänglås, annars finns det att köpa i receptionen 🙂

Erbjuder ni gruppriser?

Ja – vi har rabatterat pris för bokningar på över 10 personer. Ring oss på 020 10 34 00 eller maila till info@bounce.se för priser.

Säljer ni presentkort?

Yes, klicka här för att köpa online

Får jag använda 'The Wall' och 'Performance Area'?

Dessa områden rekommenderas för erfarna hoppare. Man behöver vara över 125 cm för att använda Performance trampolinerna.

Är det bra för mig att BOUNCA?

Ja. Att hoppa trampolin är en av de bästa motionsformerna som finns! Klicka här för att läsa om hälsofördelarna med att BOUNCA.

Är det säkert på BOUNCE?

Din säkerhet är vår första prioritet. För fler detaljer se vår säkerhetssida.

Hur får jag reda på mer information?

Vänligen ring oss på 020 10 34 00. Eller skicka oss ett mail på info@bounce.se.