Om

BOUNCE Sverige

Sveriges största adrenalinarena, med trampolinpark 

_________

BOUNCE Sverige är ett kul, spännande och nytt koncept inom actionsport och fitness i Kungens Kurva, Stockholm och i Toftanäs, Malmö.

Den adrenalinfyllda arenan är känd som en av världens bästa inomhusäventyrsparker och inkluderar en mängd trampoliner, parkour- och freerunningområde, trampolin-dodgeball, slam dunk och X-Park (ninja warrior-lik hinderbana).

BOUNCE är en internationell sensation som grundades i Melbourne 2012. Fenomenet har spridits över hela världen, med parker i länder såsom Sydafrika, Hongkong, Thailand, Portugal, Dubai, Abu Dhabi och fler är på väg.

Den adrenalinfyllda arenan är känd som en av världens bästa inomhusäventyrsparker och är oerhört populär på grund av sin blandning av äventyr i kombination med adrenalin och utmaningar.

Med flera olika områden baserat på intressen och svårighetsgrader lovar BOUNCE Sverige att alla får en fantastisk upplevelse. BOUNCE är utformat för stora och små barn, ungdomar och har även mycket att erbjuda vuxna och fitness-entusiaster. Från studsmattor till freerunning och ”Wall Running”, BOUNCE erbjuder något för alla.

Kolla in Team Farang på BOUNCE Thailand:

Vill du få nyheter och erbjudanden från BOUNCE? Lämna dina uppgifter nedan!