VÄLKOMMEN TILL BOUNCE!

BOUNCE – Så mycket mer än trampoliner!

Free spirits unleashed – vårt motto. En revolution som vill få dig att släppa taget om stress, krav och allt seriöst en stund för att istället kasta loss och ladda batterierna. Vår mission är att inspirera till rörelse, skapa kreativa uttryck och förena människor: det är vårt ansvar mot en omvärld som sitter för mycket och behöver mer skapande och mänskligt samspel.

En BOUNCE-anläggning är en adrenalinpark med massor av olika trampoliner, hinderbanor och ytor för freerun och parkour. Du lägger själv nivån på besöket – det blir så utmanande eller enkelt som du själv vill ha det.

BOUNCE är en samlingsplats – för alla. Det märker du direkt på atmosfären, människorna, musiken och aktiviteterna. För oss går kundservice och en grym upplevelse hand i hand. Därför letar vi världen över för att hitta passionerade, vänliga och inspirerande medarbetare till vår tribe.

Vi jobbar stenhårt med säkerhet och är säkrast i Sverige: hos oss ska du ha kul och samtidigt känna dig trygg – det kompromissar vi inte med. Vår personal finns alltid på plats för att hjälpa dig med tips och tricks och se till att besöket blir bäst på alla sätt.

Kolla runt på webbplatsen – kanske boka in ett besök redan idag? Kom till BOUNCE – välkommen att vara med i vår tribe och en upplevelse du inte vill gå miste om!

Boka nu